ترفند های قهوه با کیفیت
چطور قهوه ای خوش طعم تر داشته باشیم؟؟؟

قهوه های متفاوت برای آدمای متفاوت
امروزه قهوه به یکی از اصلی ترین نوشیدنی های دنیا تبدیل شده است. این نوشیدنی نیز طرفداران خاص خود را دارد. نوشیدن حداقل یک فنجان قهوه برای طرفداران آن جز متداول کار ها در زندگی روزانه فرد است. خب وقتی این مقدار طرفدار دارد و خیلی از افراد بر روی طعم و عطر آن حساس هستند، آیا ترفند و راهی برای بهتر کردن کیفیت طعم و عطر قهوه وجود ندارد؟ قطعا وجود دارد که هر قهوه خوری باید آن ها را به خوبی بداند تا بتواند ادعای قهوه خور بودن خود را به دیگران اثبات کند.
برای اینکه قهوه ایی خوش طعم و عطر داشته باشیم باید چند ترفند ساده اما کاربردی را انجام دهیم. قهوه های مختلف روش دم کردن مختلفی دارند، اما بعضی از نکات هستند که بین تمامی قهوه مشترک هستند و به بهبود قهوه ما کمک می کنند که می خواهیم با شما عزیزان بازگو کنیم:
ترفند 1
اگر میخواهید طعم بهتری از فنجان قهوه خود دریافت کتید بهتر است از قهوه تازه استفاده کنید. بهتر است قهوه به صورت دانه نگه داری شود و هر وقت که نیاز بود که برای دم کردن قهوه از آن استفاده کنید آن را آسیاب کنید. قهوه آسیاب شده یا همان پودر قهوه اگر مدتی طولانی نگه داری شود به تدریج کیفیت خود را از دست می دهد. اما دانه قهوه از پودر آن عمر بهتری دارد و باعث حفظ بهتر کیفیت قهوه می شود. پس هر وقت حوس قهوه کردید ابتدا دانه های آن را آسیاب کنید و بعد آن را دم کنید.
ترفند2
ممکن است برای شما پیش آمده باشد که گاهی قهوه مزه خوبی نمی دهد و انگاری جوشیده است و طعم دلچسب قهوه را ندارد. این اتفاق می تواند به خاطر بالا بودن دمای آب باشد. سعی کنید در حین دم کردن قهوه، دما آب بین 90 تا 100 درجه سانتی گراد باشد اما مواظب باشید که آب نباید به جوش بیاید یا به اصطلاح دیگر نباید قل بزند. اگر آب به جوش بیاید باعث از بین رفتن طعم و عطر اصلی قهوه می شود و به عبارت دیگر شما آن قهوه را هدر داده ایید. پس مواظب دمای آب باشید!!!
ترفند
3
اگر دانه های قهوه را خودتان آسیاب میکنید بهتر از دستگاه های مخصوص آسیاب قهوه استقاده کنید. این دستگاه ها دانه های قهوه را به یک اندازه آسیاب می کنند که این ویژگی تاثیر بسیاری بر طعم قهوه می گذارد. دستگاه های های آسیاب آشپزخانه دانه ها را به یک اندازه آسیاب نمی کنند و باعث کاهش کیفیت قهوه شما می شود. اگر اماکن آسیاب قهوه را ندارید از فروشنده قهوه بخواهید برای شما دانه ها را آسیاب کند یا در صورت داشتن پودر قهوه به طور مستقیم پودر قهوه را خریداری کنید.
ترفند 4
سعی کنید همیشه لوازم و تجهیزات دم کردن قهوه را تمیز نگه دارید. اگر لوازم دارای آلودگی مانند لکه های چربی باشد ممکن است بر روی کیفیت قهوه شما تاثیر بگذارد.
ترفند 5
سعی کنید برای دم کردن قهوه به اندازه از آب استفاده کنید. معمولا برای دم کردن قهوه برای هر نفر به اندازه یک فنجان آب ( حدود 80 الی 100 سی سی) در نظر گرفته می شود. این یک اصل کلی است که در مورد بیشتر قهوه ها صدق می کند. همچنین بهتر است برای دم کردن از آب بسیار سرد استفاده کنید. آب سرد مدت زمان دم کردن قهوه را بیشتر می کند و باعث افزایش غلظت و طعم بهتر قهوه می شود.
قهوه مورد نظر هر کس مانند اثرانگشت فرد است که مختص اوست. افراد سلایق مختلفی دارد پس این اختلاف سلیقه باعث ایجاد انواع و شکل های مختلفی از قهوه شده است. این نکات ترفند هایی بود برای افزایش کیفیت قهوه خوردن که بین همگی انواع مشترک است.
لطفا ما را در تلگرام و اینستاگرام دنبال کنید. ممنون از حمایت شما!!!